در جمعی از آزادگان، زمانی که هر یک از دلیل اسارت خود سخن میگفت، حاجآقا ابوترابی روایتی متفاوت بیان کرد؛ خاطرهای از روزهای جبهه و وفاداری به قولی که شاید سرنوشتش را رقم زد.
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
با نهایت تأسف، یکی از نمادهای استقامت و وفاداری به آرمانهای انقلاب اسلامی، آزاده سرافراز و جانباز دفاع مقدس، محمدعلی زارعنژاد از اردوگاه ده رمادی قاطع یک، دار فانی را وداع گفت.
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
عید قربان، فرصتی برای تجلی دوباره ارزشهای انسانی شد. آزادگان، این بار با دستان پر از محبت، به یاری خانوادههای نیازمند آمدند.
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
در روز عید قربان، روز بندگی و فداکاری، یکی از مردان بزرگ اسارت، آزاده نستوه و افسر مؤمن ارتش جمهوری اسلامی، سرهنگ حاج حشمتالله برچلو(عزیزالهی)، پس از سالها بیماری و رنج، به دیدار یاران شهیدش شتافت.
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۸:۳۶
در حالی که اسارت، هر نشانهای از نهاد و ساختار را از بین میبرد، آزادگان ایرانی توانستند گفتمان انقلاب اسلامی و اندیشه امام را درونی کرده و آن را به نظامی زنده از مقاومت تبدیل کنند.
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
«عراقیها با بیرحمی به پشت پنجرهها میآمدند و با تمسخر میگفتند: “آها! چی شد؟ پدرتان مرده؟” نگاه بچهها چنان از خشم میجوشید که اگر قدرتی بود، شاید همان لحظه آن سربازان عراقی را از بین میبردند.»
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
یکی از آزادگان ایرانی در خاطرهای از دوران اسارت، ماجرای بازجویی سختی را روایت کرده که در آن، باوجود تهدید به مرگ، از مواضع خود کوتاه نیامد.
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
در برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم، ناخدا یکم نیروی دریایی ارتش، آقای هوشنگ صمدی، اظهاراتی به زبان آورد که تحقیر هزاران آزاده سرافراز ایران اسلامی بود.
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
در سالروز ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی، آزادگان دوران دفاع مقدس، با حضور در هفتمین عصر خاطره «الماسهای درخشان»، از روزهایی گفتند که در پشت سیمخاردارها، غم فقدان امام، سکوت را شکست و اردوگاهها را به ماتمگاه بدل کرد.
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
نه میز داشت، نه دفتر رسمی؛ اما مسئولیتش از بسیاری مقامات رسمی بیشتر بود. او در کوچهها، مساجد و خانههای آزادگان، در میان مردم زندگی کرد و کار.
۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳