در میان نیروهای عراقی که در اردوگاههای اسرای ایرانی خدمت میکردند، گاه چهرههایی با ظاهری ملایمتر از سایرین ظاهر میشدند. جندی مجهول، سربازی آرام و مبادی آداب بود که در اردوگاه رمادی ۸(عنبر) حضور یافت.
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
اردوگاه 18 بعقوبه، واقع در استان دیالی عراق، با شرایط سخت زندگی و محدودیتهای فراوان، یکی از یادگارهای تلخ جنگ تحمیلی بهشمار میآید.
۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
آتشسوزی اخیر در بندر شهید رجایی، که جان تعدادی از کارکنان این بندر را گرفت و آسیبهای اقتصادی به همراه داشت، به سرعت در رسانههای معاند به ابزاری برای دامن زدن به تئوریهای توطئه تبدیل شد.
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
از جبهههای جنگ تا سلولهای تاریک اسارت، رمضان دشانی ایستاد؛ اما خانهای که پس از آزادی به آن بازگشت، غریبتر از اردوگاه بعث بود.
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۰۰
در آیینی معنوی و صمیمی، آزادگان و جانبازان سرافراز شهرستان بهشهر با حضور در منزل پدر شهید اسحاق پوریانی، با آرمانهای شهدای اسارت تجدید میثاق کردند.
۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
شهادت در اسارت، آنهم در نوجوانی؛ این سرنوشت سیفالله شیعهزاده است، دانشآموزی که در جبهههای غرب کشور گرفتار نیروهای کومله شد و با شکنجه و تیر خلاص به زندگیاش پایان دادند.
۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
محسن رو برداشتم، رفتیم هلال احمر. تو دلم آشوب بود، اما لبام ذکر میگفت. وقتی رسیدیم، گفتن مجتبی اسیره. گریه کردم، اما گریهم از اندوه نبود، از شکر بود. گفتم: «خدایا شکرت که زندهست. اسارت هم سرافرازیه.»
۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
«عصر خاطره الماسهای درخشان» در نزدیکی پنجمین ایستگاه خود؛ اینبار با حضور آزادگان بیتالمقدس و مرور فصلی ماندگار از دفاع مقدس.
۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
در میان دیوارهای سیمانی اردوگاه و زیر تازیانههای خصم، گاه لبخندی از جنس اسپک یک والیبالیست، اردوگاه را از سکوت بیرون میکشید؛ روایتی متفاوت از تلخ و شیرینهای اسارت.
۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۵۰
در آیین اختتامیه یازدهمین هفته هنر انقلاب اسلامی، دکتر محمدرضا سنگری، نویسنده و پژوهشگر برجسته، بهعنوان یکی از چهرههای ماندگار هنر انقلاب اسلامی تجلیل شد.
۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰