وقتی جنگ همه را با خود برد، برخی خانوادهها در کنار هم به اسارت درآمدند؛ همزیستی ناخواستهای در دل دشمن.
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
همزمان با برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، انتشارات پیام آزادگان در نشستی تخصصی از تازهترین آثار خود رونمایی میکند.
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
پس از ۲۰ کیلومتر پیادهروی در رمل، زیر آتش تیربارهای ضربدری، تنها دو نفر باقی ماندند. محسن و محرم، در دل بیابان به امید زنده ماندن دویدند تا زمانی که تانکهای دشمن بالا سرشان رسیدند.
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۴۲
در رقابیه، هر گلوله که فرود میآمد، خاکریز را کوتاهتر میکرد و فاصله میان زندگی، شهادت و اسارت را کمتر؛ آنجا، دوستی تمام شد و فرماندهی پایان گرفت.
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
با آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی کشور، انتشارات پیام آزادگان با معرفی تازهترین کتابها، نشستهای تخصصی و تخفیفهای ویژه به استقبال مخاطبان خود میرود.
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۵۴
کتابنامهای که در آن ردّی از اردوگاهها، عملیاتها، و قلم آزادگانی است که درد اسارت را به واژه بدل کردند، اکنون به صورت رایگان برای عموم منتشر شده است.
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
وقتی زمین گلآلود، شب بیصدا، و رگبار بیامان شد، محمد اسحاقی کلاهخودش را محکم کرد، اشهدش را خواند و برای عبور از مرگ دوید.
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
فرزانه قلعهقوند، معاون پژوهشی مؤسسه پیام آزادگان، اسارت را عامل گمنامی برخی شخصیتهای تأثیرگذار جنگ دانسته و بر لزوم توجه به آنها در تاریخنگاری دفاع مقدس تأکید کرد.
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
حسین احمدی، آزاده اردوگاه تکریت ۱۲، از آنهایی بود که ایستاد، جنگید، و بعد وقتی عکس نگذاشتند از او بگیرند، حتی نامی هم در فهرست اسرا ثبت نشد.
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
در دورافتادهترین نقطه تکریت، اردوگاهی بنا شد که از اولین روز، قرار نبود کسی از آن خبر داشته باشد؛ جایی که بیماریها جولان میدادند و قلم ممنوع بود.
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۲۱