بهرغم تراکم مناسبتهای مذهبی و ملی در خردادماه، مراسم پاسداشت مقام سید آزادگان و شهدای مظلوم اردوگاههای اسارت، طبق روال هرساله، در یکی از روزهای دهه سوم این ماه برگزار میشود. تاریخ و جزئیات مراسم متعاقباً اعلام خواهد شد.
۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۳۶
آزادی اسرا اعلام شد. نوروز میآمد. خانه تکان خورده بود، کوچه چراغانی شده بود. توران بانو برای دیدن چشمهای او، از درد گذشت. از خون گذشت. از شیشه گذشت.
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
چهار سال اسارت، بدون ملاقات، بدون صدا، بدون امید بیرونی؛ اما مردانی از جنس ایمان، در سکوت اردوگاه ۱۱ تکریت، معنای تازهای از آزادگی نوشتند.
۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
«دینامیک بهروز» تازهترین اثر نصرتالله محمودزاده، نویسنده کتاب «خاکی آسمانی»، به زندگی شهید پورشریفی میپردازد.
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
با درگذشت کربلایی حسین بیات ترک، یکی دیگر از چهرههای جاوید دفاع مقدس و اسارت از دیار نیشابور، دفتر آزادگی برگ دیگری ورق خورد.
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۸:۴۹
وقوع آتشسوزی در انبار اردوگاه موصل ۲، مسیر اردوگاه را به سمت حکومتی نظامی و سرکوب شدید تغییر داد؛ جایی که خلیل فاتح، یکی از قهرمانان اسارت، قربانی ظلم و شکنجه شد.
۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
در سایه نظارت کمیته بینالمللی صلیب سرخ، وکالتنامههایی میان اسرا و خانوادههایشان رد و بدل میشد؛ اسنادی رسمی که به لطف همکاری جمعیت هلال احمر ایران، وجاهت قانونی مییافتند.
۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
در سوم خرداد، همزمان با سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، مؤسسه فرهنگی هنری پیام آزادگان و سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی تفاهمنامهای برای همکاری در ثبت، مستندسازی و انتقال فرهنگ دفاع مقدس امضا کردند.
۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴
وقتی خبر آزادسازی خرمشهر در اردوگاه پیچید، شهید ابوترابیفرد بار دیگر مرز میان حقیقت و دروغ را با خاطرهای روشن از سالهای اسارت ترسیم کرد.
۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
با آزادی خرمشهر، جشن پیروزی در جبههها برپا شد؛ اما در آنسوی مرز، اسیرانی بودند که با شنیدن این خبر، جبههای خاموش و بیصدا را آغاز کردند. اردوگاه، برای آنان به میدان تازهای از مقاومت بدل شد.
۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲