وزیر امور خارجه کشورمان از حمایتهای سازمان شانگهای از ایران در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.
۲۴ تیر ۱۴۰۴
سید حسین الموسوی، مشاور سیاسی دبیرکل حزبالله با اشاره به اینکه ملتهای مقاوم و آزاده همواره در معرض تجاوزات و توطئههای استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم قرار دارند، تاکید کرد سلاح مقاومت برای محافظت از کشور است و به آن متعهدیم.
۲۴ تیر ۱۴۰۴
هشتمین عصر خاطره الماسهای درخشان؛
در اردوگاه شماره ۵ صلاحالدین تکریت تقویم در اختیار نداشتیم و تاریخ را گم میکردیم. از طریق روزنامههایی که ممکن بود به ما برسد یا نرسد، متوجه میشدیم که آیا وارد ماه محرّم شدهایم یا نه.»
۲۴ تیر ۱۴۰۴
در نشست نقد کتاب آهوی گمشده مطرح شد؛
نشست نقد و بررسی کتاب «آهوی گمشده» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه در مؤسسه پیام آزادگان برگزار شد.
۲۴ تیر ۱۴۰۴
شاهرضایی در نشست نقد کتاب «آهوی گمشده»؛
ادبیات حبسنویسی به شکایات و مرثیهها محدود میشود، اما ادبیات اردوگاهی بهویژه پس از جنگ، تعلیمی، تربیتی و حماسی است. نویسندگان اردوگاهی هیچ ابایی از نوشتن حقیقت نداشتند و با کمال صداقت واقعیتها را بیان میکردند.
۲۳ تیر ۱۴۰۴
در ادامه سلسلهنشستهای «خوانش افتخار» با محوریت نقد و بررسی آثار ادبیات اسارت، نشست جدید این مجموعه عصر روز دوشنبه در مؤسسه پیام آزادگان برگزار شد. این جلسه به بررسی کتاب «آهوی گمشده» اختصاص داشت.
۲۳ تیر ۱۴۰۴
محمد علایی میگوید محرمِ اولِ اسارت نه روضه داشت و نه سینهزنی آشکار؛ تبِ سنگین و سکوتی کشدار چنان بر اردوگاه سایه انداخته بود که جز آهِ اسیران چیزی به گوش نمیرسید.
۲۲ تیر ۱۴۰۴
مداحی، روضه و تبرک به پرچم حرم امام حسین(ع)، بخشی از برنامه ویژهای بود که با حضور آزادگان در موسسه پیام آزادگان برگزار شد تا محرم امسال رنگی از خاطرات سالهای اسارت بگیرد.
۲۲ تیر ۱۴۰۴
کتاب «آهوی گمشده» روایت مستند و شخصی از نوجوانی است که پا به میدان جنگ گذاشت و در اردوگاه اسرای مفقودالاثر، در بخش ملحق اردوگاه تکریت ۱۱ عراق، سالهای سختی را در اسارت گذراند. این اثر روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴، نقد و بررسی میشود.
۲۱ تیر ۱۴۰۴
یکی از شبها، یکی از بچهها خواب دید که حضرت زهرا (س) به او فرمود: من از عزاداری شما برای فرزندم راضیام. سال آینده در خانهتان برای حسین من عزاداری خواهید کرد.
۲۱ تیر ۱۴۰۴