کتاب «تنفس ممنوع» روایت مستندی از وضعیت بهداشت و درمان در اسارتگاههای عراق است که بر اساس دو سال تحقیق و پژوهش عبدالمجید رحمانیان و مصاحبه با آزادگان، منتشر شده است. این اثر به مشکلات پزشکی، کمبود امکانات درمانی و رفتارهای غیرانسانی دشمن در اردوگاهها میپردازد.
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
آزادگان اردوگاه تکریت ۱۲، با کمترین امکانات، روزه گرفتند، افطار کردند و حتی برای عید فطر شیرینی تهیه کردند. اما نماز جماعت برایشان ممنوع بود. راهحل چه بود؟
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
در شرایط سخت، از یکدیگر مراقبت میکردیم. وقتی اسیر جدیدی وارد میشد، بچهها برایش تدارکات فراهم میکردند. یک بار انار دادند و آن را دانهدانه تقسیم کردیم، هر نفر ده دانه میخورد.
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
چهارمین عصر خاطره «الماسهای درخشان» با حضور جمعی از آزادگان سرافراز دفاع مقدس برگزار شد. این برنامه به روایت خاطرات روزهای سخت ماه رمضان در دوران اسارت اختصاص داشت و با سخنرانی، نوحهخوانی همراه بود.
۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳
در دوران دفاع مقدس، اسارت برای بسیاری از رزمندگان ایرانی دشوار بود، اما سرگذشت غلام حسین خسروی و بستگانش در اردوگاه بعثیها حکایتی متفاوت است. آنها در شرایطی استثنائی توانستند با هم بمانند و روحیه مقاومت را در دلهای یکدیگر تقویت کنند.
۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
ماه مبارک رمضان سال ۱۳۶۱ در اردوگاه اسرا، رنگ و بویی متفاوت داشت. پیروزیهای جبهههای نبرد، آزادی خرمشهر و حضور سید آزادگان، روحیهای مضاعف به اسرا بخشیده بود. اما دشمن تاب این شکوه معنوی را نیاورد و با شبیخونی ناجوانمردانه، رمضان را به صحنهای از شکنجه و سرکوب تبدیل کرد...
۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
در میان صدها غرفه و هزاران کتاب عرضهشده در نمایشگاه قرآن، غرفه پیام آزادگان محلی برای مرور خاطرات آزادگان سرافراز و روایتهایی از سالهای سخت اما پرافتخار اسارت است.
۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
خانهای در مشهد، به میعادگاهی برای آزادگان تبدیل شد. مادری که سالهاست با آغوش باز، فرزندان آزادهاش را پذیراست، بار دیگر در ماه رمضان سفرهای گسترد تا آنها را کنار هم بنشاند، همچون سالهای سخت اسارت که دلهایشان در کنار هم بود...
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
چهارمین عصر خاطره «الماسهای درخشان»، روایتی تازه از ماه رمضان در اسارت را به تصویر میکشد. زمانی که آزادگان با ایمان خود به جنگ فشارهای دشمن میرفتند.
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
صدای ایران از پشت سیمهای خاردار به گوش اسرا میرسید، اما به چه قیمتی؟ اسیرانی که در دل اردوگاههای دشمن، با خطر مرگ و شکنجه، برای شنیدن اخبار وطن به هر راهی متوسل میشدند، چه ماجراهایی را از سر گذراندند؟
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳