از کانال دشمن تا کلاس درس، از اسارت تا شهادت؛ شهید مهدی تجر، مردی که زندگی را با درد و پرواز را با افتخار معنا کرد.
۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
او یکی از آنان بود که در هیاهوی جنگ، در سکوت اسارت، و در غربت شهادت جاودانه شد؛ شهید فرهاد محمدی، نوجوانی انقلابی که اسارت دشمن بعثی، پایان راهش نبود.
۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
در حاشیه شهر رمادی و در منطقهای نظامی، اردوگاهی شکل گرفت که بعدها به یکی از شناختهشدهترین اردوگاههای اسرای ایرانی در خاک عراق تبدیل شد. نامش «عنبر» بود؛ نامی که آزادگان با آن، تلخی اسارت را عطرآگین کردند.
۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
کتاب مستند داستانی «خاکی آسمانی» اثر نصرتالله محمودزاده، از این پس در فروشگاه اسنپ با امکان خرید در چهار قسط در اختیار علاقهمندان به تاریخ شفاهی دفاع مقدس قرار گرفته است.
۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
در عید فطر سال ۱۳۶۳، سید آزادگان با پایهگذاری سنتی از ارشد اردوگاه تا تکتک اسرا، همدلی و انسجام میان آزادگان را تقویت کرد. همه در صف ایستاده و با یکدیگر دست داده و روبوسی میکردند.
۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۳:۰۶
در اردوگاههای اسارت، اسرا با اختصاص سهمی از نان، شکر و دیگر مواد غذایی، فضایی برای جشن عید فطر ایجاد کرده و لحظاتی از شادی را در دل سختیها رقم میزدند.
۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۴۹
نوجوانی که پیش از ۱۵ سالگی اسیر شد، امروز از تجربه زیستن در اردوگاههای موصل، چالشهای بلوغ در اسارت و روزهای پرمشقت روزهداری در بند میگوید.
۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۳۴
در ماه رمضان، یکی از اسرای اصفهانی تصمیم گرفت برای دوستانش مربا درست کند. اما در لحظهی آخر، یک اشتباه ساده باعث شد که همهی زحماتش از بین برود.
۰۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴
عبدالله عابدی، آزاده دفاع مقدس، در چهارمین برنامه «عصر خاطره الماسهای درخشان» از نخستین رمضان خود در اسارت گفت.
۰۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷
مؤسسه پیام آزادگان در بیانیهای، آزادگان را پیشگامان حمایت از ملت فلسطین معرفی کرد و تأکید کرد که تجربه اسارت، آنها را بیش از هر کس به درد و رنج مردم تحت اشغال نزدیک کرده است.
۰۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷