با حضور نویسندگان آثار؛
دومین نشست ویژه انتشارات پیام آزادگان در سی وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران 1403 روز پنجشنبه ساعت 15:30 در محل غرفه مجمع ناشران دفاع مقدس برگزار شد.
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
ششمین روز در نمایشگاه کتاب؛
در ششمین روز از نمایشگاه کتاب تهران، سرلشکر رحیم صفوی مشاور ارشد نظامی فرمانده کل قوا از غرفه انتشارات پیام آزادگان بازدید کرد.
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
غرفه انتشارات پیام آزادگان در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در مصلی حضرت امام خمینی(ره)، شبستان اصلی، ناشران عمومی، نبش راهروی شمارهی ۱۰، غرفه ۱۹۵ واقع است. تصاویر این نمایشگاه را ببینید.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
فرزانه قلعهقوند در مراسم رونمایی از تازههای نشر؛
قلعهقوند گفت: حوزه اسارت مظلومترین حوزه دفاع مقدس است. ما اکنون در شرایطی زندگی میکنیم که بیش از هر بخش دیگر دفاع مقدس، نیاز داریم بخش اسارت را به جامعه معرفی کنیم.
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
در سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران «انتشارات پیام آزادگان» با ۱۸ اثر جدید و متنوع حضوری پررنگ دارد.
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
در سی و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم انتشارات موسسه پیام آزادگان با برپایی یک غرفه فروش جدیدترین محصولات خود را با تخفیف ویژه ارائه میکند و پذیرای بازدیدکنندگان محترم خواهد بود.
۰۲ فروردین ۱۴۰۳
در آیندهای نزدیک؛
کتاب «خاکی آسمانی» با محوریت سیدآزادگان، سیدعلیاکبر ابوترابی به نویسندگی استاد نصرتالله محمودزاده در آیندهای نزدیک به انتشارات پیام آزادگان افزوده خواهد شد.
۰۵ اسفند ۱۴۰۲
مهرداد فردوسیان، ظهر روز دوم فروردین 1361، در مرحلة دوم عملیات فتح المبین، در دشت عباس، به اسارت درآمد و به آسایشگاه 18 قاطع 3 اردوگاه الانبار (کمپ 8 یا عنبر) منتقل شد.
۰۱ اسفند ۱۴۰۲
این کتاب مجموعه آثار برگزیده شعر، داستان و نمایشنامه از بین 700 اثر در نخستین فراخوان مؤسسه پیام آزادگان است که با عنوان آزاد مثل آزاده برگزار شد.
۱۶ آذر ۱۴۰۲
کتاب «راه خدمت» حاوی مطالبی است که توسط مرحومه خانم بهجت افراز ملقب به امالاسرای ایران، به نگارش درآمده است. بانویی که در زمان جنگ، ریاست اداره اسرا و مفقودین هلال احمر را بهعهده داشت.
۲۹ آبان ۱۴۰۲
به مناسبت هفته کتاب؛
بستههای تخفیفی انتشارات موسسه پیام آزادگان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی بر روی کلیه کتابها اعمال شد.
۲۷ آبان ۱۴۰۲
از فیضیه تا الرشید، خاطرات مجاهد انقلابی و آزاده دفاع مقدس، حجتالاسلام محمدحسن جمشیدی، معروف به شیخ آزادگان شمال کشور است که در 8 فصل بهنگارش درآمده است.
۲۳ آبان ۱۴۰۲
«تنفس ممنوع» خاطرات بهداشت و درمان در اسارت به قلم آزاده «عبدالمجید رحمانیان» است. نگارنده پس از دو سال تحقیق و پژوهش، اطلاعاتی همه جانبه پیرامون این موضوع مهم از بیست اردوگاه و چندین زندان عراقی جمع آوری و با بسیاری از آزادگان مصاحبه کرده است.
۰۱ آبان ۱۴۰۲
«مگه کربلارفتن زوریه» به یکی از افتخارآمیزترین روایتهای اسارت میپردازد. بیتردید یکی از آرزوهای رزمندگان، بهویژه اسرای ایرانی، رفتن به کربلا بود اما تعدادی از اسرا در خاک دشمن به دلائلی از این آرزو چشمپوشی کردند و داغ تمکین از رژیم بعث را به دل دشمن بعثی گذاشتند و به کربلا نرفتند.
۲۲ مهر ۱۴۰۲
کتاب «سفری کوتاه به اردوگاههای رمادی» نوشته فرزانه قلعهقوند در ۲۰۷ صفحه و شمارگان ۱۰۰۰ نسخه از سوی انتشارات پیام آزگان در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است.
۱۶ مهر ۱۴۰۲