رمضان در نگاه آزادگان(۵)؛
وقتی روزهای اول اسارت رابه خاطر می آورم وآن را با روزهای آخر مقایسه می کنم می بینم خیلی چیزها به دست آوردم واین تجربه هایی که کسب کردم ارزش آن همه عذاب راداشت.
بازنشر؛
همواره سعی می کردیم سفره هفتسینی از چیزهای مختلف چون سیم خاردار پهن کنیم. البته هرسال هفتسینمان تکامل پیدا میکرد و در یکی از نوروزهای اسارت هفت سید را دور سفره چیدیم.
وقتی اسیر شد، پیرمرد بیش از ۶٠ سالهای بود. وقتی من در اسارت او را دیدم حدود ۶۵، ۶۶ سال داشت. پسر کوچکش بعد از اسارت خودش، در جبهه شهید شده بود. البته عمو صدام در دوران اسارت از این واقعه بیخبر بود.
رمضان در نگاه آزادگان(۳)؛
ماه مبارک رمضان برای خیلی از اسرا ماه خودسازی و تهذیب نفس هم بود. بیشتر اسرا در این ایام با خود عهدهائی می بستند که بیان آنها در توان اینجانب نیست.
همزمان با عملیات فتح المبین؛
عملیات «فتحالمبین» از تکهای پیروز دفاع مقدس بود که بیش ۱۷ هزار نیروی بعثی به اسارت رزمندگان اسلام درآمدند. اما در همین عملیات تعدادی از رزمندگان اسیر دشمن شدند. یکی از همین رزمندگان «قدرتالله ایزدی» است.
محمود شرافتی از آزادگان دوران دفاع مقدس به بیان خاطره خود از لحظه تحویل سال در سال ۱۳۶۴ پرداخته است.
رمضان در نگاه آزادگان(۲)؛
بارها اتفاق میافتاد که هنگام نماز دژخیمان بعثی به بچهها حمله میکردند و جهت آنها را از قبله تغییر میدادند و نماز را بهم میزدند حتی یک شب مجبور شدیم نماز مغرب و عشا را به حالت خوابیده و زیر پتو به جا بیاوریم.
رمضان در نگاه آزادگان(۱)؛
کتاب «سرباز کوچک امام (ره)»، خاطرات آزاده 13 ساله مهدی طحانیان است. در صفحات 264 تا 271 این کتاب، خاطراتی از ماه مبارک رمضان و اولین ماه رمضان و عید فطر در اسارت از زبان این آزاده روایت شده است.
«داریوش یحیی» از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است که در تاریخ اول اسفندماه سال 64 وارد امتحان سخت اسارت شد، دورانی که تنها مردان خدا از آن سربلند بیرون آمدند.
گفتوگو با آزاده احمد یوسفزاده؛
احمد یوسفزاده در عملیات بیتالمقدس اسیر عراقیها شد و بیش از هشت سال در اسارت ماند. یوسفزاده و ۲۲ اسیر دیگر، جمع ۲۳نفرهای بودند که بیشتر از 17 سال سن نداشتند.